waarom zie je er anders uit in foto's dan in de spiegel?

Lynn Huisman

Ik zie er anders uit in spiegels, want ik ben dezelfde persoon!

Het is de eerste van deze twee berichten die ik met u deel. Ik ga niet liegen, er is niets mooiers dan in een spiegel staan en naar jezelf kijken. Ik bedoel dat letterlijk! Soms denk ik dat ik er mooi uit zie in de spiegel, maar dat ben ik alleen. Het is hetzelfde gevoel dat ik krijg als ik alleen ben en ik moet wat werk doen en het allemaal weer doornemen.

Het is niet makkelijk. Soms word ik 's morgens wakker en voel ik me een totale loser. Maar ik geef nooit op mijn doelen of doelen zijn nooit onbereikbaar en ik wil altijd meer.

Soms heb ik het gevoel dat ik mijn droom leef, maar dat weerhoudt me er niet van om mijn uiterste best te doen om te komen waar ik wil zijn. In mijn blog post ik over mijn doelen voor een paar weken, dan verander ik mijn doelen. In de tussentijd kan ik nog steeds gelukkig zijn. Soms denk ik dat ik er al ben en niets meer hoef te doen. Ik doe iets voor de lol, soms voor het werk, soms voor vrije tijd. Maar de enige keer dat ik me goed voel is als ik iets doe met het oog op het bereiken van mijn doelen. Ik doe het voor mijn familie, voor mijn vrienden en voor mezelf. Dit is niet iets wat ik alleen kan doen. Ik moet naar buiten kijken voor mijn passie en iemand vinden die het met mij wil doen. Omdat dit de manier is om gelukkig te zijn en dingen te doen die me gelukkig maken. Maar nu zijn er zo veel spiegels en ze zien er allemaal anders uit, zelfs als ze er allemaal uitzien als een. En ze kijken allemaal in verschillende richtingen. Dus het is beter om meer spiegels in een kamer te hebben, zodat we dezelfde dingen kunnen zien, of meer spiegel, of een ander soort spiegel. Hoe krijg ik de stickers weg van een spiegel? Ik denk dat dit me meer vertrouwen zal geven. Het volgende ding is dat het ook een vraag die je vaak zult vinden in de reacties van onze blog: Wat probeer je te zoeken als u besluit om een spiegel te kopen? Dit is een veel voorkomende vraag, maar vaak is het niet precies duidelijk wat "spiegel" is. In tegenstelling tot spiegel Test, kan het merkbaar effectiever als gevolg. Bijvoorbeeld, de gemeenschappelijke vraag: Wat is het doel van deze spiegel? Wat is er te zien, wat niet? Dus in deze blogpost, zal ik proberen te verduidelijken wat "spiegel" betekent in alledaagse situaties, door het delen van mijn persoonlijke ervaringen en opmerkingen. "Spiegel" is een technische term die meestal wordt opgevat als een spiegel, spiegel-achtige, spiegel, spiegel-achtige, spiegel-achtige, of spiegel-achtige. Dit artikel behandelt de verschillen tussen spiegel en spiegel-als, spiegel-als en spiegel-als-als. In termen van de technische definitie, betekent dit dat een spiegel is ofwel een platte of gebogen spiegel, of beide, zoals gezien door een waarnemer. Dus als je denkt over een spiegel als een platte spiegel, het is de glazen laag glas die licht weerkaatst in de kijker. Dit is het enige type glas dat transparant is, en dus zien we het licht teruggekaatst van het oppervlak van de spiegel.