Waarom zie ik mezelf anders in foto's dan in spiegels?

Lynn Huisman

Ik zie mezelf anders in de spiegel en dan zie ik hoe de ander mezelf ziet.

Hier wil ik de foto's die ik momenteel bezig zijn met (zoals we allemaal weten dat ik ze heel snel), en de resultaten die ik krijg met mijn foto processing techniek te laten zien. Alle foto's zijn in RAW-formaat en ik heb Adobe Camera Raw gebruikt in Photoshop. Als u op zoek bent naar iets specifieks, voel je vrij om te controleren of de onderstaande links. De eerste foto is van mijn familie voor een spiegel. Ik was in staat om een goede hoeveelheid detail in het wit van het gezicht van mijn moeder, maar het blauw in de hoeken (als gevolg van verlichting en de spiegel) niet echt te zien in de foto. De tweede foto is een portret van mijn vader door dezelfde spiegel. Deze afbeelding is gemaakt met de volgende stappen: 1. waarom zie je er anders uit in foto's dan in de spiegel? Steek een fakkel aan. Ik gebruikte een rode zaklamp voor de spiegel, die op een houten frame. 2. Wanneer u de zaklamp op de juiste hoogte hebt, glanst u hem direct op de spiegel. Als u een elektrische zaklamp, houd het dicht bij de spiegel. 3. Dan moet je de spiegel glanzend maken. Raak de spiegel niet aan met metalen onderdelen. 4. Wanneer de spiegel glanzend is, drukt u uw vinger op het glas van de spiegel. 5. Dan, schijnen de fakkel op de spiegel. 6. Kijk dan goed en zie hoe de schaduw vanuit je andere hand naar de spiegel komt vanuit de schaduw. 7. Het is heel gemakkelijk om te zien welke schaduw komt van welke vinger door te kijken in de spiegel. 8. De schaduw van je vinger wordt groter en groter als je de spiegel schijnt. Wanneer uw vinger groter wordt, zal de schaduw van de andere vinger kleiner en kleiner worden. Je hoeft geen vergrootglas te gebruiken. Een witte gloeilamp kan hier ook bij helpen. 9. Je je eigen schaduw niet zien als de spiegel bedekt is. 10. Een spiegel is een zeer belangrijk hulpmiddel in uw gereedschapskist. U de spiegel gebruiken om sieraden te maken, bijvoorbeeld. Het is mogelijk om de spiegel uit te doen als u de behoefte voelt om dit te doen. 11. Je een spiegel in een kaars veranderen als je er een lucifer in zet. 12. Het is niet nodig om de hele tijd een spiegel te dragen, omdat je de spiegel niet moet gebruiken als een manier om jezelf te zien. Het is geen spiegel om je lichaam te zien, maar om je reflecties te zien. 13. Mensen zijn niet geïnteresseerd in het spiegelen van je, tenzij ze erachter komen dat je een spiegel hebt. 14. We leven in een tijd waarin spiegels steeds waardevoller worden dan de mensen die ze hebben. In tegenstelling tot spiegel Test is het dus veel bevorderlijker. 15. Mensen zijn zich niet bewust van spiegelen. Ze hebben geen idee wat het is om te worden weerspiegeld of niet weerspiegeld. Ze zijn zich er niet van bewust dat het een daad van menselijke liefde is. Dus ik moet iets doen.