Spiegel van auto die in het verbod wordt geparkeerd. Wie is de schuldige?

Lynn Huisman

Ik niet. Dit is een goed antwoord, maar het is niet wat ik denk. Mijn eerste en enige probleem met spiegels is, ze zijn voor mensen die mij niet zijn. Om een spiegel te zien moet ik in die spiegel zijn. Ik moet me een weg banen door een soort ritueel en dat heb ik niet.

De enige manier waarop ik erachter kan komen of een spiegel voor mij is, is door er een in te lopen en te kijken. Daar ben ik, mijn gezicht en mijn stem en mijn gedachten en mijn hart, allemaal op één plek. Dit is wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Portemonnee In Het Engels. Als ik een spiegel heb, is dat omdat ik de persoon ben die het gemaakt heeft. Mijn leven is drastisch veranderd in de afgelopen 12 jaar. Mijn moeder overleed toen ik 9 jaar oud was. Ze was een goede moeder voor me geweest. Ze was erg lief, heel lief, erg zorgzaam, en bovenal was ze aardig. Toen ik een klein kind was, vroeg ik haar of het goed was om in het bos te rennen, ze zei: "Nee, helemaal niet. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals The Chesterfield Brand Portemonnee. " Ze was een heel bijzondere vrouw en ze is weg, en het was een moeilijke tijd. Dus ik was erg verdrietig. Het ding dat me echt raakte was toen ik op reis ging naar New Mexico, het deed me beseffen hoe klein mijn leven echt was. Het leek alsof ik een geweldig leven had gehad en toen ging het ineens allemaal weg. En in veel opzichten was dat een heel triest deel van mij. Maar ik realiseerde me ook dat ik al die jaren in dezelfde situatie heb geleefd. Het is gewoon een heel persoonlijk ding dat ik meemaakte en het is iets dat ik altijd het gevoel had dat ik moest delen. Ik besloot om het te doen en het was erg moeilijk in het begin. Ik dacht, ik weet wat ik moest doen. Hoe krijg ik de stickers weg van een spiegel? Dus begon ik de blog en nu, zo veel als ik wou dat ik kon gewoon blijven gaan zonder echte verandering lijkt het alsof ik niet kan. Dus het is nu allemaal voorbij. Dus het spijt me echt aan iedereen die betrokken raakte bij deze, want ik weet hoeveel ze wilden deelnemen. Ik wil ook de hele gemeenschap bedanken. Ik waardeer het allemaal. Dus, ik denk dat dat het einde van mijn post en het spijt me echt dat ik niet kan doorgaan. Ik kan niet echt afscheid nemen van deze blog. En dat is het. Ik wil iedereen nogmaals bedanken.

Ik was echt blij dat je geïnteresseerd bent in deze en ik hoop dat je het lezen van deze blog. Ik wil je plezier niet verpesten. Dit onderscheidt het hoogst van artikelen zoals spiegel Test. Ik wil graag mijn blog nog leuker en nuttiger voor u en misschien ook helpen om dit project te ondersteunen en om u een deel van mijn kennis, zodat u iets dergelijks doen met je eigen spiegel. Als je me vragen wilt stellen of misschien interessante gedachten wilt hebben, doe dat dan alsjeblieft. Ik geef graag antwoord. Ik wil graag mijn gedachten met u delen.