Over Lynn

Lynn Huisman

Mijn passie

Mijn passie is om mijn gedachten en ervaringen te delen over de onderwerpen van privacy en veiligheid. Mijn werk draait om de vrijheid van informatie en de kracht van data.

Ik ben lid van het Europees Parlement voor de Vrije Democraten partij (FDP) in Nederland en voorzitter van de privacycommissie van de FDP. Sinds mijn eerste contact als tiener in Amsterdam in de jaren negentig heb ik interesse in digitale rechten en burgerlijke vrijheden. Na mijn vertrek uit Nederland ben ik bij de Nederlandse Vereniging voor Cybercrimepreventie en de FDP aan de slag gegaan met digitale rechten. In 2006 ben ik lid geworden van de Commissie Informatiebeleid en heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van digitaal beleid in Nederland. Eind 2014 werd ik gekozen in het Huis van Afgevaardigden en in 2015 lid geworden van de FDP. Mijn carrière in de politiek begon in 2011. In 2011 schreef ik samen met professor Joost Vermeulen van de Vrije Universiteit Amsterdam (FU Amsterdam) een paper "Over de bescherming van de privacy op het internet". Deze paper heeft bijgedragen aan de 1000 jaar dat deze wet op gegevensbescherming in het leven is gebracht.

Toen ik deze blog in 2015 begon, begon ik de site als een plek waar ik mijn ervaring kon delen met het vinden en werken met spiegels en de tools die ik gebruik voor spiegelverwijdering. Ik wilde deze ervaring met anderen delen, en deze site heeft me heel goed gediend, en ik hoop dat het hetzelfde voor u kan doen. Dit is een plek waar u antwoorden op uw vragen vinden, en ik moedig u aan om contact met mij op te nemen met eventuele vragen, of gewoon om de informatie op deze site te bekijken. Bedankt voor het bezoeken en ik kijk ernaar uit om het delen van mijn ervaringen met u.

Welkom op de pagina voor mijn blog, Spiegeltestcentraal. Ik heb deze pagina gemaakt omdat ik voelde dat het een goede plek zou zijn om te beginnen, en ik dacht dat ik je misschien een beetje achtergrondinformatie zou kunnen geven om je te helpen begrijpen hoe ik ben begonnen, mijn achtergrond en een aantal technieken die ik gebruik om spiegels te verwijderen.

Op social media vind je mij op Twitter, Facebook en Google . Je me volgen op Google .

Om al mijn andere blogberichten te zien, u op de links klikken. Ik heb mijn best gedaan om ze in chronologische volgorde te laten zien. Dit is de eerste, een blog over de allereerste Dutch Mirror. Als je het nog niet gelezen hebt, stel ik voor dat je het eens bekijkt. Ik heb ook een andere blog genaamd "Mirror, Mirror", dat is een Nederlandse spiegel site gewijd aan "Nederlandse cultuur". U ook kijken op de Facebook-pagina van de Dutch Mirror (met de pagina op Google ). Als je een Nederlandse persoon, ik denk dat je lezen in het Nederlands (maar niet in het Engels). Als u wilt weten wat ik denk over een onderwerp, u mij volgen op Twitter. Als u mij financieel wilt steunen, heb ik een Patreon-pagina opgezet. U vindt de Patreon pagina hier.

Jongeren

Toen ik klaar was met school en begon te werken als software ontwikkelaar in het IT-bedrijf van mijn familie, besloot ik dat mijn eerste prioriteit was om mijn eigen onderzoek te kunnen doen. In 2008 verhuisde ik naar Amsterdam en begon met het schrijven van mijn eerste blog, genaamd SpiegeltestCentraal. Ik was verbaasd om te ontdekken dat er veel andere mensen zijn die dezelfde passie hebben, maar het is niet gemakkelijk om een plek te vinden waar ze van elkaar kunnen leren. Als onderdeel van deze inspanning, vestigde ik de eerste officiële spiegel en begon een netwerk van andere spiegel auteurs. Ik heb veel goede vrienden ontmoet in deze reis, en het heeft me in staat gesteld om mijn passie te delen met anderen. Nu, de blog wordt gerund door alle spiegel auteurs, in de geest van een gemeenschap.

Wat dekt uw site?

Heel veel. Ik schrijf over alles wat me interesseert.

In 2009 werd ik geïnterviewd door de volkskrant. Ik heb een kleine fout gemaakt. Ik gebruikte het verkeerde e-mailadres. (Dat is hoe we allemaal in de problemen komen.) En zo kreeg ik de e-mail van een Nederlandse verslaggever die dit wil publiceren. Ik zal zeer dankbaar zijn beleefdheid en eerlijkheid in de rapportage over mijn activiteiten en zal dit met u delen.

Een paar dagen geleden postte ik dit:

"Ik weet niet waarom ik hier heen ga. Ik heb het te druk met het project. Ik zou niet weten of het een uitstekende of verschrikkelijke baan." - "Ik kan niet eens meer kijken naar de spiegel." - "Het is niet leuk. Weet je dat." - "Het is zo eng." - "Ik ben het zo zat om verdrietig te zijn." - "Denk je dat het een spiegel is? Nee, het is een man. Het is een man!" - "Ik moet gaan, ik moet gaan." - "Ik haat het, ik haat het." - "Ik ben geen goede man." - "Deze spiegel is zo verschrikkelijk." - "Het is een vreselijke plek." - "Er is hier niets, alleen ik en de man." - "Het is niet zo makkelijk om gelukkig te zijn." - "Het is als een plek waar niets verandert. Er is niets." - "Er is hier niets.