Notes over Affiliate Programs

Lynn Huisman

Affiliate Links worden hierbij genoteerd. Houd er rekening mee dat de inhoud die u op deze website ziet van ons is. We verkopen ons product niet. Je koopt alleen wat we te koop hebben. Ons doel is om te delen, niet om te kopen.

De Spiegeltestcentraal Blog is onze persoonlijke blog, dat wil zeggen, plaatsen we alle informatie en onze meningen die in ons opkomen, op een dagelijkse basis. Deze blog bevat links naar andere websites. Dit is geen site van adverteerders of sponsors. We onderschrijven geen advertenties of gesponsorde sites. Alle handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Deze site is gewijd aan het idee van vrije kenniskennis in de vorm van artikelen. We doen ons best om reclame en sponsoring van een site die zou kunnen bevorderen of reclame voor de producten op onze site te bevorderen of te bieden. Alle meningen en informatie is onze eigen. Spiegeltent zal altijd streven naar nauwkeurigheid in alle artikelen en berichten.

Affiliate links kunnen zeer winstgevend zijn. Bijvoorbeeld, onze eigen affiliate links kunnen ons ongeveer 500 EUR opleveren. Dit is ongeveer 10% van ons inkomen. Het bedrag is afhankelijk van hoeveel tijd we op onze site doorbrengen en hoe vaak de klant een bestelling doet. De affiliate code die we gebruiken wordt niet gedeeld met de bezoeker. We zijn niet geïnteresseerd in reclame-inkomsten, we zijn gewoon blij met dit geld dat we verdiend met onze verkoop. Dus in die zin zou het hetzelfde zijn als het betalen van een klant 10% van de omzet, maar deze keer gaat het niet om een verwijzing. We gebruiken het geld alleen voor onze site en we hoeven geen klanten om geld te vragen. We worden hier niet voor betaald en we krijgen alleen het geld vanwege een bestelling.

Hoe is het mogelijk om geld te verdienen met zo'n eenvoudig systeem?