Masturbatie voor de spiegel! Is dat normaal?

Lynn Huisman

Niet per se.

Dit bericht geeft je meer informatie over spiegel masturbatie en waarom het als normaal wordt beschouwd om daar te masturberen. Wat is spiegel masturbatie? Spiegel masturbatie kan worden beschreven op veel verschillende manieren. Sommige mensen noemen het 'voor een spiegel' of 'achter een spiegel'. Anderen zeggen dat de handeling 'spiegelen' of 'spiegelen van de spiegel' of 'spiegelen de spiegel terug'. Wat zijn de gemeenschappelijke symptomen van spiegel masturbatie? 1. Er is een gevoel van wordt bekeken vanuit de spiegel 2. Het kan voelen alsof je een spiegeloog hebt. 3. Je kunt je penis in de spiegel zien en het is big 4. Je weet niet wat het doet. 5. Het is moeilijk te zeggen waar je penis zich bevindt, want er is niets wat je eraan kunt doen. En, 6. U erecties krijgen als u een erectie hebt, zelfs als u niet zeker weet of u er een hebt. Om deze vraag te beantwoorden, wil ik graag teruggaan en een paar studies van de afgelopen 30 jaar bekijken. Ik zal je ook een aantal methoden laten zien die ik gebruik om te weten waar je bent in relatie tot je penis. Als u niet weet waar uw penis is, zijn er verschillende technieken die u kunt gebruiken om het te vinden. Maar eerst wil ik je een afbeelding laten zien om je te laten zien hoe je je penis kunt herkennen. Hier is een foto van een jonge jongen met een erectie. Ik nam deze foto in een vliegtuig, midden op een vliegveld. Ik had de camera niet bij me. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Loulou Portemonnee Outlet. Er stond een rij mensen te wachten om op het vliegtuig te stappen. Dit is een goede kans voor u om te zien hoeveel penis rechtop je zal hebben op de leeftijd van 20-iets als je niet beschikt over een camera, of ten minste een met veel pixels. Ik wil je iets laten zien wat je zou kunnen proberen. Ik heb een speciale pen die ik heb voor het geval je me een ander wilt kopen, en je het op het internet krijgen voor de helft van de prijs, of je het direct bij mij kopen (omdat het een fortuin kost in Nederland). Het heet de Diamante en het heeft een enorm gat in. Deze foto komt uit 2004. Als gevolg hiervan is het, in tegenstelling tot spiegel Test, merkbaar bruikbaarder. Ik kreeg het pas in 2007. Maar nu heb ik het, omdat mensen me vertellen dat het goed voor me is. Ik heb ook een extra, voor de jongens in mijn vriendengroep die zo geobsedeerd zijn door hun eigen penissen dat ze denken over het kopen van hen voor zichzelf. Ik heb ook een pen die ik liefde, die heet de Diamante X2 en is dezelfde grootte als de Diamante, behalve dat het heeft het gat in het midden van de rug. Als ik het in mijn hand zie, vraag ik me af, welke krijg ik de volgende?

Uiteindelijk is mijn droom om mijn eigen spiegel te bezitten uitgekomen.