Hoe krijg ik de stickers weg van een spiegel?

Lynn Huisman

Gebruik gewoon een potlood! Wat is de volgende stap in het spiegelverhaal?

Laten we het voorlopig wat duidelijker maken door een kaart te tekenen van de verschillende plaatsen waar je de stickers krijgen. Het lijkt dus sterker te zijn dan Nietmachine Lange Arm. Hier is de kaart met locaties gemarkeerd in het rood.

De makkelijkste plek om de stickers te krijgen is op een spiegel die geen reflecterende coating heeft. De stickers zijn niet zo reflecterend als glas, dus je de spiegel onderscheiden. De volgende locatie is gemakkelijker te vinden. Dit is een spiegel met een reflecterende coating. U gemakkelijk een spiegel zonder reflecterende coating, en je ook spiegels met een anti-reflecterende coating. Voor de spiegel die ik gebruik, is er een coating van aluminium aan de onderkant van de spiegel die geen licht reflecteert, maar het nog steeds doorlaat. Maar deze coating dekt de spiegel niet erg goed, zodat de spiegels er niet goed uitzien, en ik kan ze niet verwijderen zonder dat de coating besmeurd of bekrast wordt. Dus ik gebruik meestal een spiegel die een coating van heldere vacht of het soort dat is niet erg reflecterend. De heldere vacht wordt meestal verkocht in een plastic zak, en dit type coating is precies de juiste dikte voor de spiegel. De gecoate spiegel is ook iets dikker dan de transparante spiegel.

Naar mijn mening is een heldere vacht erg belangrijk omdat een reflecterende coating reflecties op de spiegel zou creëren, wat de spiegel moeilijker te verwijderen zou maken, wat voor veel mensen een probleem zou zijn, zelfs mensen die geen expert zijn in spiegelverwijdering. Een reflecterende coating is ook duurder, en ik kan zien waarom mensen misschien twee keer nadenken over het kopen van een spiegel met een coating.

Een ander ding dat je doen om ervoor te zorgen dat uw spiegel vrij is van krassen is om het te polijsten. Dit is interessant, als je het vergelijkt met spiegel Test. Dit is niet gemakkelijk of goedkoop, en het is niet mogelijk voor elke persoon. Ik heb ontdekt dat de beste manier is om een spiegel te kopen met een exterieur coating, en vervolgens een duidelijke jas binnen. Dus, als je een $ 100 spiegel met een $ 5 duidelijke jas en je wilt geven het een glans, zou ik aanraden het kopen van de spiegel met de jas binnen. Op deze manier u de spiegel een snelle reiniging, en de vacht zal helpen om de verf eronder te beschermen. U de jas ook gebruiken als u besluit dat u deze daarna niet meer wilt opruimen. Als u nog andere tips over hoe dit te doen, laat het me weten. Nadat u uw verfkleuren hebt gekozen, is het tijd om de spiegel te schilderen.