Dit is hoe we testen

Lynn Huisman

Te vaak denken mensen dat een merk alleen over reclame en imago gaat, maar als het gaat om producttesten, geloven we dat we alle factoren moeten overwegen en daarom hebben we een zeer transparant en uitgebreid testproces, dat onze lezers veel geeft om rekening mee te houden. Hier is een paar van de gebieden die we rekening houden bij het schrijven van een review:1. Hoe verhoudt het merk zich tot zijn concurrenten?2. Wat is het over het merk dat het anders maakt?3. Welke andere producten weten we al over en liefde?4. Wat is het voordeel ervan, of de zwakte van het merk?5. Geloven wij dat het bedrijf een innovator of een vaandeldrager van de industrie is?6. Wat is de marketingboodschap?7. Heeft het bedrijf me iets te bieden?8. Heb ik gehoord van het voor?9. Waar vind ik ze in mijn stad?10. Hoe ziet hun website eruit?11. Is het het soort website die u bezoekt?12. Met wie spreek ik persoonlijk?13. Wat is de prijsklasse?

Op het eerste gezicht, je zou denken dat je een solide investering keuze, maar als je meer vragen over spiegel, u klikken op de onderstaande knop en ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden voor je.

Ik verwacht niet dat je geen producten te kopen van deze blog, gewoon een blog om u te helpen een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen. Ik heb een gevestigd belang bij de beslissingen die u maakt over het kopen van de beste spiegel voor u beschikbaar. Als het gaat om spiegel, heb ik veel producten gezien die zeer hoge prijskaartjes hebben, maar zeer weinig van waarde. In deze post zal ik me richten op spiegel die ik denk dat hebben een hoge waarde voor het geld. De keuzes in de volgende berichten zal worden beperkt tot spiegel die een waarde groter dan mijn $ 50 minimale investering heeft. Als u een hele nieuwe set opties wilt bekijken, klik dan hier om onze lijst met aanbevolen spiegels te bekijken. Als je een consument bent, is het gemakkelijk om gefrustreerd te voelen door hoge prijzen.

Dankzij ons testlaboratorium konden we voor het eerst een nieuw product testen dat we hadden, dat u zien op onze testresultatenpagina. Het product dat we hebben getest is een spiegel die we momenteel ontwikkelen met de hulp van een aantal van onze collega's. De spiegel heet de Spiegeltestcentraal Mirror en is gemaakt met behulp van een innovatieve methode waarmee u de spiegel in verschillende posities plaatst en als spiegel gebruiken. Het werd ontwikkeld door onze partners aan de Universiteit Gent, in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam, en het was de eerste testspiegel gemaakt met behulp van dit innovatieve systeem.

Hier is een overzicht van onze huidige projecten, met een beetje meer detail over wat we van plan zijn: Ik ben ook blij om aan te kondigen dat de eerste preview-versie van de Spiegeltestcentraal Mirror is uitgebracht op ons testlab, en is beschikbaar voor een beperkte tijd voor onze testers! Je het zelf proberen door je aan te melden voor de bètatestpagina.

De badges zijn ontworpen om nuttig te zijn. Ze helpen ons erachter te komen welke producten de hoogste gemiddelde beoordelingen hebben en welke de laagste gemiddelde beoordelingen hebben. Ze helpen ons ook te begrijpen welke producten het meest populair zijn onder de gebruikers. Ze zijn ook een geweldige manier om ons te helpen uw voorkeuren te begrijpen. Onze lezers houden ervan om uit te vinden welke producten ze het meest geïnteresseerd zijn in het kopen, die waarschijnlijk van belang zijn voor hen, en welke van deze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Daarom vinden onze gebruikers en supporters ons Badge-programma zo leuk.

Onze eerste badge werd uitgereikt in oktober 2016 en is sindsdien uitgereikt. We hebben er veel tijd en moeite aan besteed. Hier zijn de redenen waarom: In het begin hebben we het gemaakt voor een reden, maar naarmate het project zich ontwikkelde, hebben we er veel over nagedacht en ons gerealiseerd dat we het op andere manieren echt nuttig zouden kunnen maken voor onze gebruikers.

Dus we gaan uitleggen hoe je krijgen wat je vandaag nodig hebt, voor slechts $ 25, als je de kosten online en in-persoon betalen. En wanneer de tijd rijp is, zullen we de beste spiegel voor u aanbevelen op basis van de labrapporten, klantenservice en het algehele comfort van uw woonkamer. En u beslissen of u de zwarte of witte versie wilt.

Of u proberen de beste spiegel die u vindt voor uw budget, en we zullen u laten zien hoe te kiezen. Ons advies? Bekijk de recensies. We laten je weten hoe ze zich verhouden tot die van ons. Maar, voordat we praten over wat je krijgt met de beste spiegel, gaan we je een paar vragen stellen. Als je er geen hebt, scroll dan naar beneden en we vullen je in.