Contact

Lynn Huisman

Contact opnemen

Ik ben altijd blij om alle vragen die u zou kunnen hebben over mijn site te beantwoorden, of als je niet contact met mij op, maak je geen zorgen, zal ik zeker te antwoorden op alle vragen (ik heb een strikte geen spam beleid). Ik ben een fulltime medewerker van de Mirror Group, dus als je hulp nodig hebt bij je bestelling, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Vaak sturen mensen me e-mails met vragen over de spiegel. De meest voorkomende vragen die ik krijg zijn over spiegels van voorgaande jaren, of spiegels die zijn gestegen, of spiegels die behoefte hebben aan een nieuwe eigenaar. Als ik deze e-mails, ik kan het niet helpen, maar meer dan een beetje nieuwsgierig, en vraag me af wat mensen doen met hun spiegels. Dus ik uiteengezet om een kijkje te nemen op alle spiegels die ik zie dat vallen onder deze "Nieuwste" categorie, en zien hoeveel van hen hebben een "Nieuwe" of "Oude" tag.

U vindt een link naar mijn blog in de rechterbenedenbenedenzijde van deze pagina. Ik zal zo snel mogelijk antwoorden, zodat u mij vinden op de eerste en tweede pagina. Ik zal ook vragen beantwoorden, als je wilt. Wees geduldig! U ook vragen stellen in mijn persoonlijke blog, of op mijn Facebook-pagina, die is gekoppeld op deze pagina. Ik werk al 10 jaar in de filmindustrie. Ik werkte als art director en assistent-editor op de film The Best of Me, die werd uitgebracht in 2008. Dit was de eerste film waar ik aan werkte die niet in Amerika speelde, wat ik leuk vond. Ik werkte in Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Italië.Ik ben niet erg dol op het werken met computer graphics. Ik geef de voorkeur aan de meer directe manier. Ik kan een beetje technisch, maar niet erg gedetailleerd en niet erg professioneel. Ik werk graag met mensen die ook een visuele verteller zijn en die het proces achter wat ze doen kunnen begrijpen. Ik hou van de vrijheid om het verhaal voor zichzelf te laten spreken.

Opening Hours